Grijp je kans op blijvende verandering

Leer de veranderende situatie, naar jou hand te zetten.

Met het inzetten van coachtechnieken begeleid ik jou bij het verwerven van meer zelfinzicht, wie ben je, wat wil je? En werken we aan behulpzame overtuigingen en vaardigheden om daar te komen, waar jij wilt zijn. 

De tijd waarin wij leven, de 21e eeuw

Waar ben jij naartoe onderweg?

We willen veel, of vinden van onszelf dat we van alles moeten. We doen mee aan de ‘ratrace of life’. Opleidingen voltooien, carrière maken, een andere baan, ons blijven ontwikkelen. Privé heb je het ook druk. Je huishouden vraagt je aandacht, mogelijk heb je een gezin, of hobby’s? We willen of moeten van onszelf ook sporten, gezond eten, en onze familie en vrienden willen we ook tijd en aandacht geven! 

Welke keuzes maak jij?

Ben jij achter jezelf aan het aanhollen? To do lijstjes aan het afvinken? Te hard aan het werk? Of juist rondjes aan het draaien? Overeind aan het blijven of al omgevallen? Wat jouw situatie ook is, tijdnemen voor jezelf en de reflectie aangaan is altijd een goed idee! 

Wil jij op weg geholpen worden? 

Coach Yve

Mijn doel voor jouw coachtraject

Ik zet mijn coachvaardigheden er voor in, dat wanneer wij ons coachtraject afronden jouw zelfvertrouwen is gegroeid. Jij voelt dat er iets nieuws is ontstaan, binnen in jouwzelf. Mogelijk heb jij nieuwe inzichten over jezelf opgedaan. Heb jij overtuigingen losgelaten die je niet meer dienen en ligt er een nieuwe weg voor jouw open. Wie weet heb jij al stappen gezet, bijvoorbeeld met het uitproberen van nieuw gedrag!

Ken je het spreekwoord ‘zachte heelmeester maken stinkende wonden’? Zo’n coach ben ik niet. Ik weet heel goed dat het goed schoonmaken – ontsmetten – erg belangrijk is voor het verdere genezingsproces. Deze ‘zorg’ verleen ik met begrip en respect.

Jouw wens, jouw doel

We zorgen ervoor dat jouw behoeften, jouw wensen en jouw doel(en) helder voor je worden. Coachen doen we met een doel, zodat jij er uiteindelijk naartoe kunt navigeren.

Open minded

Ik luister naar jouw visie, emoties en overtuigingen. Mijn mening of ideeën zijn geen onderdeel van jouw proces. Ik hoor wat jij van jezelf nodig hebt en geef je dat terug. 

De onderste steen

Meestal ligt je uitdaging niet aan de oppervlakte, wanneer je hulp inschakelt. Als we de diepte in moeten, doen we dat ook. Tot de onderste steen boven is, zodat jij verder kunt komen.

'Om te kunnen groeien en bloeien, laat de bloem na het seizoen, de verwelkte blaadjes weer los.'

Uitdagingen die anderen eerder aangingen;

Coaching gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling.

Soorten coaching

Zoveel mensen, zoveel wensen, wat zoek jij?

Ieder coachtraject, iedere deelnemer is uniek! Je hoeft dus niet in hokjes te denken.

Loopbaancoaching

Life coaching

Burn-out coaching

Outplacement trajecten

Reintegratie trajecten

Persoonlijk leiderschap

2e spoor trajecten

Feminine coaching

Yvette is een krachtige en eerlijke coach voor mij geweest. Ze heeft een inspirerende, speelse en af en toe strenge 😉 stijl. Ze heeft me geholpen uitdagingen aan te gaan, eerlijk naar mijzelf te kijken en te groeien.

- Nicole Maris (Management assistent)

Yvette is een hele fijne coach en HR partner om mee samen te werken. Haar kennis is veelomvattend en haar manier van vragen stellen heeft mij veel waardevolle inzichten in mijzelf als persoon en in de situatie gegeven.

- Daniëlle Ricke (teamleider binnendienst)

Neem de regie en kom in actie!

Nee zeggen kan altijd nog.

Kennismaken doe je bij Co Achyve gratis en vrijblijvend.

Je gegevens worden gebruikt zoals omschreven in de privacyverklaring.

NOBCO onderscheiding

Ik ben een NOBCO coach

NOBCO staat voor kwaliteit

Als je eenmaal in aanraking bent geweest met professionele coaching, weet je één ding zeker: je kijkt nooit meer op dezelfde manier naar coaching. Coachen gaat over betekenis geven aan wat er gebeurt, jezelf én het contact met de ander. Coaching geeft zin, zet aan tot actie en geeft voldoening.

Coaching is een vorm van professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak in een gelijkwaardige één-op-één-relatie van een coach en een coachee of van een coach met een team.