Een HR business partner om mee te bouwen​

Eerst vertrouwen, dan samen bouwen.

Ga je samenwerken met een externe HRM-er? Dat moet iemand zijn waar je op terug kunt vallen, waar je blindelings op kunt vertrouwen. Met eerlijkheid, openheid en goede opvolging van duidelijke afspraken zorg ik dat, het vertrouwen snel groeit. Lees meer over wat Co Achyve voor je kan betekenen.

Yvette, een allround HR business partner

Constant doorontwikkelen

Een HR afdeling, het HR werk is nooit klaar of ‘af’. De organisatie is constant in ontwikkeling, de arbeidsmarkt is constant in beweging en ook de maatschappij vraagt steeds iets anders van je HR beleid. Het is een kwestie van bij blijven en zorgen dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Door mijn ervaring met zowel kleine (startende) ondernemingen, reguliere MKB-ers, als grote corporate organisaties, kan ik goed meebewegen met ieders behoeften. Het vak en de omstandigheden binnen de verschillende organisaties zijn divers.

Voor die diversiteit loop ik warm! Het werken als allrounder houdt mij scherp en in het hier en nu. Het zorgt ervoor dat ik mezelf moet blijven ontwikkelen. Hieronder tref je op welke manieren ik je kan ondersteunen, maar denk vooral niet in ‘hokjes’, dat doe ik ook niet. Samen vinden we de vorm die voor jou (en mij) werkt. 

HR expert op afroep

Heb jij incidenteel extra expertise nodig op HRM gebied, maar wil je wel een vaste sparring partner? Laten we samen bekijken hoe en wanneer ik je op weg kan helpen.

Project van A tot Z

Is er een HRM project waar je met je huidige team of bezetting niet uit komt? Werken met een externe (vakgenoot) kan verfrissend zijn en zorgen voor nieuwe inzichten.

Je vaste HR business partner

Zoek jij een allround HR professional, die werk voor je uit handen neemt? Samen met je optrekt bij lastige vraagstukken? Wil jij een vaste ritmische afspraak? Dat kan ook!

Hoe kritisch durf jij te kijken naar je ondernemerschap of leiderschap?

De positieve kracht van goedwerkgeverschap!

Goedwerkgeverschap staat voor mij voor een prettige open organisatiecultuur, waarbij medewerkers en leidinggevenden open met elkaar in gesprek gaan, op een respectvolle wijze. De werkgever neemt haar verantwoordelijkheid door medewerkers te faciliteren. Zorgdragen voor een goede infrastructuur, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden, zodat medewerkers prettig kunnen werken.

Mijn visie is dat je medewerkers niet hoeft te motiveren, het enige wat je niet mag doen is ze demotiveren. Dat klinkt simpel, maar dat is het zeker niet. Wat voor de één prima werkbaar is, kan voor een ander juist demotiverend zijn. Goedwerkgeverschap betekent dat je de basis op orde hebt en de nuance kunt zien. 

Op welke wijze investeer jij in goedwerkgeverschap? 

Enthousiaste medewerkers, zorgen goed voor elkaar en je klanten.

HR beleid opbouwen

Bij het fundament beginnen

Goed werkgeverschap kan niet zonder een goede basis, die moet ‘gewoon’ op orde zijn. Denk aan de arbeidscontracten, personeelsadministratie, salarisverwerking, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.

Wanneer je basis niet op orde is verlies je aan geloofwaardigheid en betrouwbaarheid bij je medewerkers. Goed integraal HR-/ personeelsbeleid steunt op een gedegen basis, het fundament. 

Van daaruit kunnen we onderzoeken in hoeverre het bestaande personeelsbeleid ondersteunend is aan je missie en strategie. Welke personeelsinstrumenten hebben een up-date nodig om beter bij te dragen aan je organisatie doelen? Welke problemen wil jij oplossen? 

HRM projecten, zo divers kan het zijn!

Voorbeelden van eerder voltooide projecten

Yvette heeft in korte tijd onze HR afdeling enorm geprofessionaliseerd. Wanneer zij werkt aan strategische projecten, komen haar kennis en kunde naar voren. Daarnaast is zij een steun en toeverlaat voor medewerkers en leidinggevenden.

─ Boudewijn van der Kroft (Managing director)

Het voeren van medewerker gesprekken gaat mij gemakkelijker af dankzij de tools en templates die Yvette aanlevert. Haar voorbereidend werk, maakt mijn werk makkelijker en belangrijke zaken komen zo als vanzelf aan bod.

─ Sebasitiaan Krouwel (Int. sales director)

Neem de regie en kom in actie!

Nee zeggen kan altijd nog.

Kennismaken doe je bij Co Achyve gratis en vrijblijvend.

Je gegevens worden gebruikt zoals omschreven in de privacyverklaring.

MapsTell

De wereld van verschil

Yvette als personal, professional en team guide van Mapstell

De producten van MapsTell zijn gebaseerd op het DISC gedragsanalyse model. Zij hebben een metafoor toegevoegd: de Wereld van Verschil. Er is nog een hele wereld aan gedrag te ontdekken!

Dit instrument biedt ruimte om te praten over verschillen in gedrag, communicatie, behoeften en samenwerking. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. 

De PersonalMap kunnen we gebruiken om verschillen te leren waarderen, voor persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen of het in kaart brengen van leiderschapsstijlen. We kunnen je hele team op de kaart zetten!