Over Yvette Lefeber​

Waar het mij om gaat

Bloeien, stralen, sprankelen, dat is wat ik wil! Goed in mijn vel zitten en de juiste energie kunnen doorgeven. Bijdragen aan een wereld die in balans is. “We are all stars, we deserve to twinkle”.

Dat kan ik alleen wanneer ik goed voor mijzelf zorg. Zo wil ik ook bijdragen aan de zelfzorg van anderen, teams en organisaties. 

“Het tonen van kwetsbaarheid is een grote kracht. Het maakt de weg vrij om jezelf te ontwikkelen en dicht bij jezelf te blijven. Je hoeft je niet (meer) groter voor te doen dan je bent. Je bent goed zoals je bent.”

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt

Dat gevoel... dit is het, de sleutel

Als jong meisje had ik al een duidelijke visie, ik wist al vroeg wat ik wilde. Dat beviel niet iedereen, dat botste wel eens. De een moest mij bij wijze van spreken met handschoenen vast pakken. Een ander wist precies op welke knoppen te drukken.

Hoe kon dat toch? Waarom de één wel en de ander niet?

Aan de start van mijn loopbaan (2006) deed ik een cursus waarbij diepgaande gesprekstechnieken aan bod kwamen. Dit was voor mij de sleutel! Zo leerde ook ik op de juiste knoppen te drukken, om mensen in beweging te krijgen.

Vanaf dat moment ben ik constant in mijn persoonlijke ontwikkeling blijven investeren om mijn gesprek- en coachvaardigheden te ontwikkelen. 

Inmiddels weet ik dat fijngevoelige voelsprieten mij ook helpen om tussen de regels door te lezen en op gevoelsniveau bij mijn gesprekspartners aan te sluiten. 

Waarom, ik doe wat ik doe.

De drie diensten die ik aanbied liggen op het kruispunt van dat waar ik voldoening uit haal en mijn kwaliteiten samen komen.  Wanneer ik met deze diensten het verschil kan maken voor mijn klanten geeft mij dat voldoening en zingeving.

Coachtrajecten

Het geeft mij energie te ervaren, wat echt naar iemand luisteren met een  mens kan doen. De juiste vraag op het juiste moment opent bewust wording, nieuwe inzichten en nieuwe deuren.

HRM Projecten

Wanneer ik met mijn bijdrage kan zorgen voor een fijne werksfeer en werkomgeving ervaar ik daarvoor vaak grote dankbaarheid, die dankbaarheid, daar krijg ik weer energie van.

Arbeidsconflicten

Beide partijen hebben hun eigen beleving bij de situatie. Wanneer ik erger kan voorkomen, met inbreng van mijn kennis, inzicht en persoonlijke aanpak, geeft mij dat voldoening. 

Ik zie Yvette als een gedreven dame, oplossingsgericht, analytisch, luistervaardig en volhardend. Zij is in staat om de vinger op de zere plek te leggen en dat op een goede manier onder de aandacht te brengen, zodat het opgelost kan worden.

─ Hans Lefeber (bedrijfsadviseur)

Met vallen en opstaan

Ik wil het allemaal en goed!

Die vinkjes, ze zijn er allemaal! Kon het nog mooier? Toch ging het wringen. Ik had een beeld over het moederschap èn over mijn carrière. Daarnaast had ik tijd nodig om op te laden èn uit te rusten.  Je voelt ‘m al aankomen toch? Iets met te veel ballen.

Ik heb het jarenlang volgehouden. Volhouden is iets anders dan leven, weet ik nu. 

Dankzij Co Achyve kan ik leven in FLOW. Ik accepteer de opdrachten die bij mij passen en leer nee zeggen wanneer het te druk wordt.

Neem de regie en kom in actie!

Nee zeggen kan altijd nog.

Kennismaken doe je bij Co Achyve gratis en vrijblijvend.

Je gegevens worden gebruikt zoals omschreven in de privacyverklaring.