Neem de regie en kom in actie!

Nee zeggen kan altijd nog.

Contactgegevens hier achter gelaten? Ik neem eerst per e-mail of what’s app contact met je op. Samen plannen we een (online) kennismaking. We ontdekken samen of er een basis is, om aan de slag te gaan.

Vul het contactformulier in

Je gegevens worden gebruikt zoals omschreven in de privacyverklaring.

Contactgegevens

Kvk Nr.      92944388
BTW Nr.    NL004988479B18

Praktische informatie:

Ik woon in de Haarlemmermeer. Mijn werkgebied ligt tussen Leiden, Schiphol en Haarlem, zoals ook Hoofddorp, Kaag en Braassem en de Bollenstreek. Amsterdam reken ik ook regelmatig tot mijn werkgebied. Afhankelijk van de opdracht of coachvraag kan ik ook gedeeltelijk locatie onafhankelijk/ online met je samenwerken.

Ik werk met vaste uurtarieven per klant, per opdracht, per project en/of per persoon. Mijn uurprijs is namelijk afhankelijk van de inhoud van jouw opdracht, traject of coachvraag. Iedere opdracht vraagt  iets anders van mij als coach/ HRM professional. Na de gratis en vrijblijvende (online) kennismaking zal ik je bij interesse een schriftelijk samenwerkingsaanbod per e-mail toesturen.

Trajecten die bijdragen aan je duurzame inzetbaarheid of prestaties op je werk worden regelmatig betaald door de werkgever. Mocht je met mij als coach willen samenwerken, dan denk ik graag met je mee, mocht je nog geen duidelijkheid hebben over de vergoeding van een traject door je werkgever.

Omdat ik alle afspraken met volledige aandacht doe, staat mijn telefoon regelmatig op stil. Wanneer je een voice-, SMS- of Whatsapp bericht achterlaat bel ik je z.s.m. terug.

Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn van toepassing, zodra we een vervolgafspraak plannen, na de gratis kennismaking. Om niet voor vervelende verrassingen te komen staan vraag ik je de algemene voorwaarden te downloaden en goed door te lezen! Je vind daarin o.a. informatie over betalingsverplichtingen en annuleringsvoorwaarden.